Over ons

Welkom bij Loodgieters- en installatiebedrijf Lahnemann

Loodgieters- en installatiebedrijf Lahnemann

Van dak tot riolering onder het huis en in de grond en alles wat ertussen zit, wij zijn er voor u. Onze medewerkers zijn allemaal VCA (veiligheid certificaat voor aannemers) en het bedrijf is aangesloten bij de Uneto-VNI (ondernemersorganisatie voor de installatiebranche). Voor u een geruststelling in de vorm van kwaliteit en zekerheid.

Bezoek ook onze webshop, waarin we het grootste deel van ons assortiment hebben opgenomen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Daarnaast zullen we regelmatige actuele berichten publiceren met vooral voorbeelden van leuke, innovatieve en technisch interessante projecten, welke wij voor onze klanten hebben mogen uitvoeren.

Loodgieters- en installatiebedrijf Lahnemann is lid van Uneto-VNI, is erkend dealer van Nefit en werkt samen met diverse gespecialiseerde lokale en regionale bedrijven.

Ons team

  • Sylvia Mienis, onze secretaresse die u al 15 jaar vriendelijk te woord staat.
  • Eric Kors, 17 jaar aan ons bedrijf verbonden als all-round loodgieter (volledig getrained op alle onderhouds- en storingwerkzaamheden)
  • Rob Köhler, al 10 jaar onze absolute dak specialist, als hij het niet meer weet…. vergeet het dan maar.
  • Matthieu Stijnman, is een welkome aanwinst en nu al een topper.
  • Daniël Vreugdenhil, sinds een half jaar binnen ons team als installatie specialist, onderhoud en storing cv ketel plus sanitair specialist.
  • Remco Joustra, sinds een half jaar binnen ons team als een goed dakdekker, zink- en loodwerker.
  • Ramazan Yildiz, Onze nieuwe doorgewinterde cv onderhoud en storingsmonteur.

Afspraak maken

Loodgieters- en installatiebedrijf
Lahnemann
Tappersweg 12-D
2031 ET Haarlem

Tel. 023 – 528 13 70
E-mail: info@lahnemann.nl